No trochę mam jeszcze ale nie wszystko jest dobre. Wiadomo, rozwój i te sprawy. Jak na niektóre patrzę to się wstydzę. Ale interesuję się również kaligrafią i atramentami...
Powiem tak mi podobają się zaje... szczególnie przypadł mi do gustu pan w kapeluszu. Masz może gdzieś swoją wystawę, można obejrzeć wszystkie Twoje prace ? No i takie pytanko jeszcze czy drogie są bilety bo chętnie bym się wybrał i poobcował troszku ze sztuką.
Dziękuję za uznanie ale to tylko tak hobbistycznie... w mojej dziurze nikt raczej nie jest w stanie mnie nauczyć a do Wro nie mam kasy dojeżdżać także pozostaje zacisze własnego domu. Nie jestem w stanie dostać się na ASP czy architekturę, z resztą praca po ASP żadna. A w związku z tym mam mało czasu jednak na takie "wybryki". Uczyć się trzeba czy coś tam A tak w ogóle: jak by ktoś w przyszłym roku miał pracę dla studentki to chętnie się załapię, z czegoś trzeba żyć. Fajnie gdyby się udało gdzieś weekendowo do zoologicznego załapać, toż to praca marzeń na studiach. A jak nie to będę korki dawać, minus chlebem i minus herbatą ciężko się najeść.
Inekane, do zoologicznego super sprawa, tylko moja bardzo dobra rada. Nigdy nie idź do sieciówki jak np. Kakadu czy Aqua El. Ja pracowałem w takim sklepie i to była największa gehenna w moim życiu. Wyzysk za śmieszne pieniądze, praca po 12h i płatności zawsze nie na czas, zero praw pracownika i znęcanie się nad zwierzętami. Takie sieciówki prowadzą biznesmeni a nie pasjonaci jak małe osiedlowe sklepiki.
Dominika jak zobaczyłem twoje dzieła to szczena opadła i odbiła się od podłogi. Proponuję żebyś spróbowała zapukać do jakiegoś wydawnictwa fantastyki np. http://fabrykaslow.com.pl/ i pomęczyła ich żebyś mogła zrobić okładkę i obrazki do jakiejś książki. Myślę że wpisałabyś się w klimat bez problemu. Przyłączam się do Mariusza jak będziesz robić jakąś wystawę daj znać z chęcią pooglądam i nieco się odchamię.
Masz talent... Jestem ciekaw, czy kiedyś już namalowałaś/ naszkicowałaś jakieś rybska akwariowe, lub cały zbiornik?
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Mam szkice w ołówku i dwa lata temu trochę się bawiłam w kolorki ale to raczej było takie sobie mazanie niż, tak jak w przypadku tamtych, coś zaplanowanego Każdy swój zbiornik najpierw szkicuję. W ogóle to fajna sprawa, gdyby tylko mieć tyle szkła i miejsca (i kasy ) żeby to, co narysowałam postawić!
Teraz mam ochotę narysować którąś z pielęgnic ale to może po tym jak napiszę wszystko co sobie obiecałam bo z francuskim jestem sporo w plecy.
Przepraszam za post pod postem. Andrzeju wydzieliłbyś mnie z tego tematu? Chyba troszkę poszło nie w tą stronę co miało Tzn, nie chciała odwrócić uwagi od jego twórcy. No może troszkę chciałam ale nie aż tak.
A propos nudy. W tym roku na halloween mieliśmy małą imprezę (wiem, że część tego nie pochwala ale no cóż, to tylko kolejna okazja żeby poimprezować) więc przedstawiam wersję próbną swojego make-upu. Chyba nawet wyglądam lepiej niż normalnie
smile.png
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Niestety nie. Nie mam żadnej dobrej szkoły plastycznej u siebie w mieście a nie stać mnie czasowo-finansowo na dojazdy do Wrocławia więc wszystko co umiem to samokształcenie się w domu
Paweł też rozwija swoj talent? Chyba Ci arowana troszkę palce poobgryzała...
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Victus nie łam sie Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso tez go nie rozumieli.
Na prośbę Inekane wydzielam jej posty i zapraszam do dzielenia się swoimi pracami.