[
Moderator: Grupa DFA
marcin2983 napisał(a):Ojej czyżby się jednak skalary z gurami nie dogadywaly?
Wymienione przez Ciebie pielegnice jako porządne nie są zalecane dla początkujących akwarystów. To charakterne ryby...
korzon napisał(a):Jakieś doświadczenia na rybach?
Pielęgnica pielęgnicy nierówna.
Maronki oaza spokoju a np. zebry ...jak wyżej kolega napisał, poczytaj o nich bo co chwilę będziesz na forum ogłoszenia dawał.
korzon napisał(a):Jak dobrze zrozumiałem do 200l . Słabo się nadają, moim zdaniem za małe akwarium.
Kimo58 napisał(a):Przy posiadanych przez Ciebie parametrach oraz, z tego co pamiętam, azjatyckiej obsadzie ja proponuję:
Żółtaczka Indyjskiego:)
jeżeli nie będzie gurami ani skalarów to myślę, że mógłbyś się za nimi zacząć rozglądać.
I żeby była jasność, osobiście ich nie posiadałem lecz często miałem z nimi styczność za sprawą znajomego, który miał je w akwa 160l i przy różnorakich okazjach kątem oka je obserwowałem.
Pozdrawiam
marcin2983 napisał(a):A ja bym Ci proponował od razu paletki. Te to są dopiero ładne pielegnice. I łatwo dostępne.
Z Twoim doświadczeniem i zapałem nie ma sensu się ograniczać... ooo albo pawiookie. Zobacz pielegnice pawiookie. Ładne duże inteligentne. W sam raz dla Ciebie.
Widziałem na innym forum, jak ziomek miał pare pomarańczowo płetw ;P
Powrót do Oddam/Przyjmę/Zamienię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość