[
Moderator: Grupa DFA
korzon napisał(a):Witamy na forum. Jakim zbiornikiem dysponujesz? Sporo skalarów chcesz miec no i te bocje też chciałyby dużo miejsca.
kixer napisał(a):oho
kolejna 720 na forum. super.
jeżeli interesują Cie pandy po 4 zł - pw.
rutek6 napisał(a):Dodam tylko że wszystkie wybierał sprzedawca-zaufałem mu i mam to co mam .
korzon napisał(a):Jak chcesz to poczekaj troche ze skalarami bo moje manacapuru trą się co chwilę. Właśnie spróbuję odchowac młode przy kolejnym tarle.
rutek6 napisał(a):JeRRy co do skalarów i przetrzepaniu ich po wyrośnięciu to zdziwisz się , ani jedna sztuka nie wyrosła na byle co!!!, oprócz jednego co sam wyskoczył przez 10-centymetrową szparę.Dodam tylko że wszystkie wybierał sprzedawca-zaufałem mu i mam to co mam .
korzon napisał(a):Nie wiem jeszcze czy odchowają się choc ostatnio wykluły się lecz w głównej bance to wiadomo.... Teraz mam dodatkowe akwa i gotowy filtr. Myślę że 3-4tyg. i będą jak 50gr
JeRRy napisał(a):Oj,oj... sarkazm czuje
I słusznie Spoko, po ekipie startowej faktycznie można by pomyśleć, że Bajkał zakładam.
Odsiejemy, żeby ryba miała tlen.
korzon napisał(a):Mam troche marsilea quadrifolia (czterolistna) na trawnik i korzonek z javą, gdybyś chciał. Oczywiście free.
Powrót do Oddam/Przyjmę/Zamienię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość