[
Moderator: Grupa DFA
Morfi napisał(a):Z wirnikiem to zobacz czy masz dobrze dokręconą klapkę zabezpieczającą go ... wystarczy mały luz i hałas niemiłosierny jest. Oraz zobacz czy filtr jest dobrze odpowietrzony, u mnie trzeba nim potrząść solidnie przy odpowietrzaniu aby całe powietrze wyleciało.
Morfi napisał(a):Inna sprawa, nie mam co prawda doświadczenie z lepszym sprzętem tego typu ... ale ten 302 jest "wart" swojej ceny i szału nie robi ... głośny / koszyki się blokują / wydajność to chyba liczona bez wkładów / węże mega sztywne ...
marcin2983 napisał(a):Hehe czyli nie jest z tymi filtrami HW tak kolorowa jak niektórzy chwalą? Właśnie się przymierzam do zakupu kubła ale jakoś chińska myśl technologiczna rodzi we mnie pewne obawy
korzon napisał(a):marcin2983 napisał(a):Hehe czyli nie jest z tymi filtrami HW tak kolorowa jak niektórzy chwalą? Właśnie się przymierzam do zakupu kubła ale jakoś chińska myśl technologiczna rodzi we mnie pewne obawy
To nie chińska myśl, oni to od kogoś skopiowali na stówę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość